Ochrana osobných údajov

Zásady spracovania a ochrany osobných údajov 

v spoločnosti Brantner Poprad, s.r.o.

 

Pri spracúvaní vašich osobných údajov sa riadime Zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov v platnom znení a Nariadením Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a súvisiacimi predpismi.

Cieľom tejto informácie je poskytnúť Vám informácie o tom, aké osobné údaje spracúvame, ako s nimi zaobchádzame, na aké účely ich používame, komu ich môžeme poskytnúť, kde môžete získať informácie o Vašich osobných údajoch a uplatniť Vaše práva pri spracúvaní osobných údajov.

Odporúčame vám aby ste si tieto informácie dôkladne prečítali. Tieto informácie sa môžu občas meniť. Aktuálne informácie týkajúce sa spracúvania vašich osobných údajov budú zverejnené na našich internetových stránkach www.poprad.brantner.sk

V nasledujúcich informáciách sú špecifikované podmienky spracúvania osobných údajov spoločnosťou Brantner Poprad, s.r.o. podľa konkrétneho účelu spracúvania:

1 e9d14fdede
IkonaNázovVeľkosťDátum
Thumbnail for ido-19-a-20-is-cookies-bp.pdfido-19-a-20-is-cookies-bp.pdf

IS cookies

Open | Download
74.71 KB18. marca 2020
Thumbnail for ido-19-a-20-is-evidencia-obchodnych-partnerov-bp.pdfido-19-a-20-is-evidencia-obchodnych-partnerov-bp.pdf

IS evidencia obchodných partnerov

Open | Download
77.53 KB18. marca 2020
Thumbnail for ido-19-a-20-is-evidencia-registrovanych-klientov-bp.pdfido-19-a-20-is-evidencia-registrovanych-klientov-bp.pdf

IS evidencia registrovaných klientov

Open | Download
79.02 KB18. marca 2020
Thumbnail for ido-19-a-20-is-klienti-reklamacie-bp.pdfido-19-a-20-is-klienti-reklamacie-bp.pdf

IS klienti reklamácie

Open | Download
75.93 KB18. marca 2020
Thumbnail for ido-19-a-20-is-personalistika-a-mzdy-uchadzaci-o-zamestnanie-bp.pdfido-19-a-20-is-personalistika-a-mzdy-uchadzaci-o-zamestnanie-bp.pdf

IS personalistika a mzdy - uchádzači

Open | Download
77.58 KB18. marca 2020
Thumbnail for ido-19-a-20-is-propagacia-zam-klienti-bp.pdfido-19-a-20-is-propagacia-zam-klienti-bp.pdf

IS propagácia

Open | Download
74.05 KB18. marca 2020
Thumbnail for ido-19-a-20-is-sprava-registratury-bp.pdfido-19-a-20-is-sprava-registratury-bp.pdf

IS správa registratúry

Open | Download
71.94 KB18. marca 2020
Thumbnail for ido-19-a-20-is-sutaze-bp.pdfido-19-a-20-is-sutaze-bp.pdf

IS súťaže

Open | Download
72.08 KB18. marca 2020
Thumbnail for ido-19-a-20-is-uctovne-doklady-fakturacia-bp.pdfido-19-a-20-is-uctovne-doklady-fakturacia-bp.pdf

IS účtovné doklady

Open | Download
74.98 KB18. marca 2020
Thumbnail for IDO-§19-a-20-IS-vnútorné-administratívne-účely-v-rámci-skupiny-podnikov.pdfIDO-§19-a-20-IS-vnútorné-administratívne-účely-v-rámci-skupiny-podnikov.pdf

vnútorné-administratívne-účely-v-rámci-skupiny-podnikov

Open | Download
85.36 KB11. mája 2020
Thumbnail for IDO-§19-a-20-IS-záznamy-spoločných-prevádzkovateľov-evidencia-zástupcov-dodávateľov-a-odberateľov.pdfIDO-§19-a-20-IS-záznamy-spoločných-prevádzkovateľov-evidencia-zástupcov-dodávateľov-a-odberateľov.pdf

záznamy-spoločných-prevádzkovateľov-evidencia-zástupcov-dodávateľov-a-odberateľov

Open | Download
85.74 KB11. mája 2020
Thumbnail for IDO-§19-a-20-IS-záznamy-spoločných-prevádzkovateľov-propagácia-spoločných-prevádzkovateľov.pdfIDO-§19-a-20-IS-záznamy-spoločných-prevádzkovateľov-propagácia-spoločných-prevádzkovateľov.pdf

záznamy-spoločných-prevádzkovateľov-propagácia-spoločných-prevádzkovateľov

Open | Download
85.99 KB11. mája 2020
Thumbnail for is-kamerový-systém.pdfis-kamerový-systém.pdf

kamerový systém

Open | Download
419.15 KB4. júna 2020
Thumbnail for IS-marketing.pdfIS-marketing.pdf

IS-marketing

Open | Download
181.16 KB9. júna 2020

14

Send Link

Send an email with links to the files. Add more files if needed.

Files to be sent:

Separate multiple addresses with a comma

Add More Files

ido-19-a-20-is-cookies-bp.pdf
ido-19-a-20-is-evidencia-obchodnych-partnerov-bp.pdf
ido-19-a-20-is-evidencia-registrovanych-klientov-bp.pdf
ido-19-a-20-is-klienti-reklamacie-bp.pdf
ido-19-a-20-is-personalistika-a-mzdy-uchadzaci-o-zamestnanie-bp.pdf
ido-19-a-20-is-propagacia-zam-klienti-bp.pdf
ido-19-a-20-is-sprava-registratury-bp.pdf
ido-19-a-20-is-sutaze-bp.pdf
ido-19-a-20-is-uctovne-doklady-fakturacia-bp.pdf
IDO-§19-a-20-IS-vnútorné-administratívne-účely-v-rámci-skupiny-podnikov.pdf
IDO-§19-a-20-IS-záznamy-spoločných-prevádzkovateľov-evidencia-zástupcov-dodávateľov-a-odberateľov.pdf
IDO-§19-a-20-IS-záznamy-spoločných-prevádzkovateľov-propagácia-spoločných-prevádzkovateľov.pdf
is-kamerový-systém.pdf
IS-marketing.pdf